Home        Contact        Open  
 
U moet hier inloggen om te kunnen reserveren:

Klantnr:
    
Paswoord:
    

 
Klik hier om u te registreren.
Ik ben mijn paswoord vergeten.
 

Nieuwsbrief 08/04/2011Beste klanten,

Het jaar 2011 is een jaar van veranderingen. Deze zullen ook bij jullie videotheek
Movieworld in de periode van mei/juni 2011 zichtbaar worden. Verdere info
volgt de komende maanden.

Volgende films zijn vanaf heden te huur bij jullie favoriete videotheek :

* Buried
* Fair game
* Millwall Hooligans

* Rapunzel
* Life as we know it
* Let me in
* Milf

Verwacht vanaf 09/04/2011 :

* Harry Potter and the deadly Hallows part 1
* Megamind
* Legend of the fist

* New kids turbo

Tot binnenkort.

Fabian, Belinda en MelissaReleases

Millwall Hooligans
Genre:Drama
Acteurs:Calum McNab, Doug Allen, Daniel Mays
Release:05/04/2011
In de jaren tachtig is Dom een tiener die zichzelf aangetrokken voelt tot de wereld van voetbalhooligans, vooral onder invloed van leider Bex. Dom wordt ingewijd in het wereldje vanwege zijn vlotte babbel en humor en is al snel een van de jongens. De harde kern van Bex komt steeds vaker in botsing met die van andere clubs door het hele land, en wanneer het geweld uit de hand dreigt te lopen, vraagt Dom zich af of hij er eigenlijk wel goed aan heeft gedaan.

Rapunzel
Genre:Animatie
Acteurs:de stemmen van Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy
Release:05/04/2011
Het verhaal over Prinses Rapunzel, die als baby is gestolen uit het paleis van haar ouders en door een heks genaamd Mother Gothel wordt opgesloten in een verborgen hoge toren, waar ze onmogelijk uit kan ontsnappen. Ze snakt naar avontuur in haar leven en droomt ervan de toren te verlaten om te zien waar de vreemde lichten, die ze elk jaar op haar verjaardag ziet, vandaan komen. Dat avontuur kan eindelijk beginnen als de knapste, maar ook beruchtste, crimineel van het koninkrijk, Flynn Rider, langs haar toren komt en naar boven klimt om zich te verstoppen. Ze maken samen de afspraak om uit de toren te ontsnappen en op zoek te gaan naar de lichten. Onderweg ontmoeten ze vele hilarische figuren en beleven ze een magisch avontuur.


Buried
Genre:Thriller
Acteurs:Ryan Reynolds, de stemmen van Robert Paterson, José Luis García Pérez
Release:05/04/2011
Paul Conroy (Ryan Reynolds) is een aannemer uit de Verenigde Staten die werkzaam is in Irak. Na een aanslag van een groep terroristen wordt Paul wakker in een kist, onder de grond. Hij is levend begraven. Met enkel een aansteker en een mobiele telefoon moet Paul aan deze claustrofobische val proberen te ontsnappen...

Fair Game
Genre:Thriller
Acteurs:Sean Penn, Naomi Watts, Bruce McGill
Release:05/04/2011
Joseph Wilson wordt door de CIA naar Irak gestuurd met de opdracht een rapport te maken van mogelijk aanwezige massavernietigingswapens. Wilson vindt hiervan helemaal niets terug in Irak, publiceert zijn rapport in de New York Times en schrijft dat hij de inval van de Verenigde Staten in Irak onrechtmatig vindt. Hierdoor komt de identiteit van zijn vrouw, Valerie Plame, een CIA agente, op straat te liggen.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Genre:Avontuur
Acteurs: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint
Release:08/04/2011
Heel Groot-Brittanië wordt in haar greep gehouden door Heer Voldemort, die maar één doel voor ogen heeft: het opsporen en doden van Harry Potter . Terwijl het hele land in oorlog verkeert, houden de bebrilde held en zijn twee beste vrienden Ron en Hermelien zich schuil in de verste uithoeken van de Dreuzelwereld. Daar gaan ze op een levensgevaarlijke zoektocht naar de overgebleven Gruzielementen, de voorwerpen die Voldemorts ontsterfelijkheid garanderen. In de eerste helft van J.K. Rowling's laatste boek zal Harry zich bevinden in de duisterste gevaren, de meest epische avonturen en de diepste geheimen, waarvan er één hem in zijn ban zal houden: een oude legende, de Relieken van de Dood.


Legend of the Fist
Genre:Actie
Acteurs:Donnie Yen, Qi Shu, Anthony Wong Chau-Sang
Release:12/04/2011
In de jaren '20 van de vorige eeuw was Chen Zhen een mythische held die eigenhandig de onderwereld van Shanghai te lijf ging. Om daarna onder te duiken en dood te zijn gewaand. Zeven jaar later vestigt de rijke ondernemer Koo zich in Shanghai en bevriendt onmiddellijk de machtigste misdadigers. Koo blijkt niemand minder dan Chen Zhen te zijn die de onderwereld infiltreert en al snel een verbond ontdekt tussen de onderwereld uit Sjanghai en die uit Japan

Life as We Know It
Genre:Komedie
Acteurs:Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas
Release:12/04/2011
Wanneer de beste vrienden van Holly en Eric tijdens een ongeluk om het leven komen, staat hun leven op de kop. Ze moeten namelijk niet alleen het verlies verwerken, maar ook het geadopteerde kind van hun vrienden onder hun hoede nemen.

Megamind
Genre:Animatie
Acteurs:de stemmen van Will Ferrell, Brad Pitt, Jonah Hill
Release:12/04/2011
Wanneer de beruchte schurk Megamind per ongeluk zijn aartsrivaal Metro Man vermoord, verliest hij de zin van het leven. Zijn hele leven zat hij achter z'n vijand aan en de vijand achter hem. Nu dit domme ongelukje zijn leven veranderd heeft, creëert hij een nieuwe superheld genaamd Titan. Probleem is dat deze ook de nummer één schurk van de stad wil zijn. Hoe moet het nu?


Milf
Genre:Komedie
Acteurs:Jack Cullison, Phillip Marlett, Amy Lindsay
Release:12/04/2011
Een groepje nerds gaat samen naar dezelfde universiteit. De studie gaat hen prima af, maar met de vrouwen van hun eigen leeftijd krijgen ze maar geen bevredigend contact. Dan ontdekken ze een nieuwe markt om te verkennen: die van de wat oudere sexy vrouwen en knappe moeders. Al snel hebben ze de smaak te pakken.

New Kids Turbo
Genre:
Acteurs:Flip Van der Kuil, Steffen Haars, Nicole van Nierop
Release:12/04/2011
De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand

Find Out More browse around this web-site torrentz